Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Blogger
padlószőnyeg
feszített szőnyeg
szőnyegpadló
lépcsőszőnyeg
lépcsőszőnyeg
padlószőnyeg
feszített szőnyeg
lépcsőszőnyeg

CALIFORNIA PADLÓSZŐNYEG


SZOLGÁLTATÁSOK:


FELMÉRÉS és TANÁCSADÁS
EGYEDI TERVEZÉSŰ SZŐNYEGEK
ALJZATKIEGYENLÍTÉS
LAKOSSÁGI és KÖZÜLETI KIVITELEZÉSEK
FESZÍTETT TECHONÓGIA
VASALÁS,(SZŐNYEGEK EGYMÁSHOZ TOLDÁSA)
SEGÉDANYAGOK FORGALMAZÁSA
LÉPCSŐBURKOLÁS
SmartStrand kukoricarost padlószőnyegek
Választékunk megtekintéséhez kattintson ide!Elérhetőségünk:

Gubásné Barabás Edina
Mobil: 06 30/538-3596
E-mail: californiaszonyeg@gmail.com

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Kiválasztott színminta és minőség alapján megvalósítjuk egyedi elképzelése szerint a kért méretben a szőnyegét. Szakértő kollegáink számára semmi sem akadály!

Újdonság: Ma már nem kell a szőnyeg széleit szegetni ami feslik, bolyhosodik. Megoldás erre a visszahajtásos szőnyegszél eldolgozás. A szőnyegszéleket 5-5 cm méretben visszahajtva a hátoldalra ragasztjuk, majd a floor-réteget leborotváljuk.Padlószőnyeggel a még egyedibb otthonért

egyedi padlószőnyeg

Arra, hogy egyedivé tegyünk otthonunkat számos lehetőség áll rendelkezésünkre. Az egyedi bútoroktól kezdve a különböző festményeken és kiegészítőkön át, egészen az egyedi padlószőnyegekig minden. Mi most az utóbbi kiválasztásához fogunk egy kis iránymutatással szolgálni.

Ha egy teljes helyiséget lefedő padlószőnyeg nagyban meghatározza a közeg alapvető hangulatát. Viszont a bútorokkal ellentétben itt sokkal jobban szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, ha a színekről van szó. Általánosan elmondható, hogy egy világosabb színvilággal rendelkező szobában egy sötét padlószőnyeg tökéletesen megállja a helyét, amennyiben nem túl hangsúlyos, a világosabb színek viszont sokkalta több lehetőséget engednek. Ellenben ezzel könnyen elronthatjuk az összhatást is, ha nem megfelelően választunk. A legjobb megoldás, ha egy profi céget megbízva egyedi padlószőnyeget készíttetünk, mely biztos illik majd a kiválasztott helyiség hangulatához és stílusához.

Bízza ránk az egyedi padlószőnyeg készítést, és garantáljuk, hogy újdonsült padlószőnyege még hosszú évekig biztos pontot jelent majd otthona meghatározó stílusában!

Szőnyeg-Wikipédia | Padlószőnyeg-kiválasztása | Szőnyeg.lap.hu
padlószőnyeg
lépcsőszőnyeg
szőnyegpadló
feszített szőnyeg
szőnyegpadló
padlószőnyeg
feszített szőnyeg
lépcsőszőnyeg