Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Blogger
szőnyegpadló
lépcsőszőnyeg
szőnyegpadló
padlószőnyeg
feszített szőnyeg
lépcsőszőnyeg
lépcsőszőnyeg
lépcsőszőnyeg

CALIFORNIA PADLÓSZŐNYEG


SZOLGÁLTATÁSOK:


FELMÉRÉS és TANÁCSADÁS
EGYEDI TERVEZÉSŰ SZŐNYEGEK
ALJZATKIEGYENLÍTÉS
LAKOSSÁGI és KÖZÜLETI KIVITELEZÉSEK
FESZÍTETT TECHONÓGIA
VASALÁS,(SZŐNYEGEK EGYMÁSHOZ TOLDÁSA)
SEGÉDANYAGOK FORGALMAZÁSA
LÉPCSŐBURKOLÁS

Új kollekciók érkeztek!
Választékunk megtekintéséhez kattintson ide!Elérhetőségünk:

Gubásné Barabás Edina
Mobil: 06 30/538-3596
E-mail: californiaszonyeg@gmail.com

Lakossági és közületi kivitelezések

Annak érdekében, hogy sok örömét lelje a választott szőnyegpadlójában, azt szakszerűen kell lerakni és rendszeresen, a megfelelő módon kell tisztítani. ápolni. A különböző fajtájú padlószőnyegek különféle típusú kivitelezést kívánnak meg.

Szakembereink ajánlásával kiválaszthatja a megfelelelő kivitelezési formát, amit rövid határidőn belül megvalósítunk.


Választható kivitelezési formák:
 • beszabás
 • ragasztás
 • feszítés
 • lépcsőburkolás
 • méretre vágás szegéssel
 • egyedi mintázatú szőnyeg összerakása
 • modulszőnyeg burkolása
 • lábazat

Közületei kivitelezéseknél kérje szakemberünk árajánlatát! Burkoló csapatunk rövid határidővel vállalja irodák, szállodák, bankok kivitelezését.

Ön is szeretné, ha szobáiban kellemes, barátságos hangulat lenne?

Erre kínál megoldást a padlószőnyeg!

A darabszőnyegek több ezer éves múltját és a mai modern technika ötvözetét képviselik ezek a padlóburkolatok. Mennyivel kényelmesebb mezítláb egy puha padlószőnyegen, mint egy linóleumon vagy laminált padlón. Mindenki megtalálhatja a lakásához legjobban illő darabot anyag-, szín-, és mintázat tekintetében egyaránt. Különböző helyiségekbe más-más kopásállóságú padlóburkolatok állnak rendelkezésre az igénybevétel mértékének megfelelően.

Számos jó tulajdonsággal bírnak még:
 • Lerakásnál nem számítanak az aljzat egyenetlenségei
 • Esztétikus, meghitt érzést keltenek ezek a padlóburkolatok
 • Nagy választék áll rendelkezésre
 • Kényelmesebb, mint a kemény padlók
 • Kiváló hang- és hőszigetelő képességgel rendelkezik
Közel 20 éves tapasztalatunk garantálja Önnek a gyors és precíz munkavégzést. Profi szakembereinkkel karöltve biztosan sikerül kiválasztani a legmegfelelőbb padlószőnyeget.

Hogyan válasszunk padlószőnyeget otthonunkba?

A padlószőnyegek kiválasztása a különböző helyiségekbe nem egyszerű feladat, ezért ehhez szeretnénk némi segítséget nyújtani Önnek.

Először is azt kell megnézni, hogy mely helyiségeket szeretnénk bevonni padlószőnyegekkel. Ha szeretünk papucs nélkül közlekedni a szobákban, érdemes hosszabb szőrű, puhább darabot választani, mint például a szizál vagy egyes gyapjúszőnyegek. Azonban ha a helyiségben sok a földön álló bútor, ez már kevésbé célszerű.

szempontjából igen széles palettával találkozhat nálunk, azonban itt sem árt figyelembe venni bizonyos tényezőket. A fal színe nagyban meghatározza a szőnyeg árnyalatát. Zavaróan hat, ha a padló teljes fedéséhez egy erőteljes színt választunk, így ezt nem ajánljuk. A legegyszerűbb megoldás, ha a fal színéhez passzoló szőnyeg mellett döntünk. Olyat keressünk, ami azért láthatóan eltér tőle, mert a homogenitás a tér helyes érzékelésében zavart kelt.

Ha kellemes atmoszférát teremtene otthonában, akkor az általunk kínált padlószőnyegek el fogják nyernitetszését.Pihe-puha padló a lakásban

Úgy érzi nehéz döntenie, hogy milyen padlóburkoló megoldást válasszon? Álljon itt néhány érv a California Szőnyegtől, mely garantáltan meggyőzi Önt, hogy a padlószőnyeg a legjobb!

A padlószőnyegek egyik hatalmas előnye, hogy puha érzetet és járást biztosítanak a lakásban. Melegséget áraszt, nem csak a szó átvitt értelmében, a padlószőnyeg kiváló hőszigetelőként is funkcionál. Ezen felül nem elhanyagolható, hogy padlószőnyeggel burkolt szobánkban többé nem kell attól tartanunk, hogy az alvókat felébresztjük, a dolgozókat megzavarjuk, hiszen hangszigetelő jellege halk járást biztosít.

Régebben még számolni kellett negatív tényezőivel (gyúlékony, a szálak közé befészkelődő porszemek, melyek allergiát okozhatnak), ám a mai modern technológiával készült, jó minőségű áruk, e tulajdonságokat felszámolták. Manapság már választhatunk éghetetlen, strapabíró, a szennyeződést lepergető megoldásokat is.

A California Szőnyeg lassan 20 éve foglalkozik padlószőnyegek forgalmazásával és burkolással. A feszített technológia alkalmazását tökéletesre fejlesztő csapat hatalmas választékkal várja az érdeklődőket.

Keressen fel bennünket, és mi készséggel segítünk, hogy otthona olyan legyen, amilyennek megálmodta!Melyik helyiségbe milyen fajta szőnyeg az ideális választás?

padlószőnyeg Sokan gondban vannak a padlószőnyeg kiválasztásánál. A legtöbben ráböknek a nekik legjobban tetszőre, amivel elintézettnek hiszik a dolgot, és később döbbennek csak rá, hogy a kiválasztott darab nem annak a helyiségnek lett kitalálva. Az ilyen problémák elkerülése végett szedtünk össze néhány szempontot, ami talán megkönnyíti a választást.

 • emeleten használjuk filc alátéttel rendelkező szőnyeget, ami segít a hő és hangszigetelésben
 • kis forgalmú helyiségbe, gardrób szobákba igény szerint bármilyen szőnyeget választhatunk
 • folyosókon, nappaliban, közepes igénybevételnek kitett helyiségekben célszerű az átlagnál nagyobb teherbírású szőnyeg használata
 • erősen igénybe vett helyeken, lépcsőkön szükségesek a kimondottan strapabíró padlószőnyegek, lépcsőszőnyegek
 • hálószobába érdemes puha, hosszú szálú szőnyeget választani, világos színben
 • háziállat mellett azonban csak a rövidszálú padlószőnyeg jöhet szóba, amelyet gyakran kell tisztítani

Tekintse meg minőségi szőnyegeinket és használja őket a megfelelő helyiségben!

Ha kérdése van, bátran forduljon hozzánk!Miért válasszunk padlószőnyeget?

padlószőnyeg Mindenki arra vágyik, hogy egy otthonos, igazán pihentető hellyé váljon lakása, háza. A padlószőnyegek nélkülözhetetlen elemei az esztétikus, meleg, barátságos hangulatot árasztó otthonbelsőnek.

A padlószőnyegek által sokkal kedvesebbnek, meghittebbnek tűnik a helyiség, arról nem is beszélve, hogy általuk sokkal könnyebb otthona és a saját igényeire szabni a padló kinézetét, mint a parkettákkal. Míg a linóleumok ipari jellegűek, addig a padlószőnyegek elegáns hatást kölcsönöznek a helyiségnek.

Számos színből választhatja ki az Önnek megfelelőt. Míg a hálószobába általában inkább a természetes, világos színek illenek, addig a nappaliba választhat harsányabb, vidámabb árnyalatokat is. Ha az előszobába is szeretne, akkor oda olyan padlószőnyeget válasszon, amely könnyedén tisztítható, ezért kerülendőek a túl világos színek.

A padlószőnyegek remek alternatívát nyújtanak emellett az energiaköltségek lefaragásából is, hiszen pompás hőszigetelők.

Ha Ön is kellemes és békés hangulatú otthonra vágyik, keressen minket és legyen egy varázslatos padlószőnyege!Modern padlószőnyegek

modern padlószőnyeg A napjainkban népszerű modern padlószőnyegeket gyártási technológiájuk alapján három kategóriába sorolhatjuk: filcelt, hurkolt buklé, valamint vágott velúr. Mindegyik más és más előnyös tulajdonságokkal bír, ezáltal különböző helyiségekben javasolt a használatuk:

 • Filcelt: Erősen igénybevett helyiségekben javasolt a használata, mivel nagy a teherbírása és ellenálló a mindennapi igénybevétellel szemben is.
 • Hurkolt: Szintén jó tűrőképessége, rusztikus hatásának köszönhetően a stílus kedvelőinek ajánlott, nappalikban, fogadóterekben mutatós.
 • Velúr: Ez a típus is jó tűrőképességgel rendelkezik, ez a legelegánsabb és legpuhább kivitel.

Padlószőnyegek nyersanyagai: Polipropilén, poliamid és gyapjú, amelyek készülhetnek az adott divatnak megfelelő színárnyalatokban és mintákban, azonban manapság lehetőség van az egyedi ötletek és igények megvalósítására is. A gyapjúszőnyegek hátránya a nehezen tisztíthatóság, ellenben a másik két alapanyagból készült szőnyegek könnyen tisztíthatóak és sokkal jobban ellenállnak a terhelésnek.

A modern padlószőnyegek gyártásában, alapanyagaiban és tulajdonságaiban széles a kínálat és csak fantáziánk szabhat határt abban, hogy otthonunkat milyen módon burkoljuk. Ha minőségi padlószőnyeget szeretne profi kivitelezéssel, forduljon hozzánk bizalommal!Hogyan óvjuk padlószőnyegünket?

padlószőnyeg tisztítása A szőnyeg lakásunk éke lehet, ha odafigyelünk tisztán tartására, ápolására. Bármennyit porszívózhatunk, takaríthatunk, ha a szőnyegünk koszos, kopott, az sokat elárul otthonunk tisztaságáról egy vendég számára.

Szőnyegünket 2-3 naponta érdemes kézi seprűvel lesöpörni, így a hétvégi nagytakarításra kevesebb dolgunk marad. A boltok polcain számos padlószőnyeg tisztítására alkalmas szőnyegtisztító szert találunk. Érdemes ezekkel havonta megtisztítatunk, felfrissítenünk padlószőnyegünket, majd száradás után porszívóval is takarítsunk ki a szobában.

Ha makacsabb foltok kerültek padlószőnyegünkre, akkor a bútorok tologatásán kívül is van más megoldás. Próbáljunk néhány csepp ecetet csepegtetni a szőnyegtisztító vízbe és azzal sikáljuk ki a foltos felületeket. Próbáljunk minél kevesebb vizet használni a tisztításhoz, mert a padlószőnyeg nehezen szárad. A zöld tea kiválóan alkalmas szőnyegeink élénkségének visszaszerzésére. Spricceljük a felületre a zöld teát, majd 10-15 perc elteltével porszívózzuk ki a padlószőnyegből.

A padlószőnyeg tisztítása nem kerül több erőfeszítésbe, ugyanakkor rendkívül dekoratív és kényelmes megoldást nyújt.

Ha Ön is szívesen választana padlószőnyeget otthonába, forduljon hozzánk kérdéseivel!A padlószőnyeg szállodákba is jó választás!

A padlószőnyeg szállodákba is jó választás! Amikor az ember nyaralni, pihenni megy valahová, szereti magát maximális kényelemben érezni, legalább annyira, mintha otthon lenne. Ehhez jelentősen hozzájárul az általa választott szálloda berendezése, stílusa is. Minél barátságosabb, otthonosabb és tisztább a szobája, annál kényelmesebben fogja magát érezni. A szállodai szoba hangulatán nagyon sokat dob, ha a padlószőnyeget választjuk.

A padlószőnyeg puhasága miatt sokkal otthonosabb érzést ad, mint akár a parketta, akár a járólap. Egy szállodában fontos szempont a hangszigetelés is, amihez a szőnyegpadló jelenetősen hozzájárul, hiszen nem hallani rajta sem a lépteket, sem az esetleg leeső tárgyak zaját. Padlószőnyeges helyiségből sokkal kevésbé hallatszanak át más szobába a zavaró hangok, biztosítva ezzel minden vendég pihenését. Érdemes könnyen tisztítható darabokat választani, amelyek a higiéniai elvárásoknak is megfelelnek.

Ha szeretné, hogy szállodája szobáiban padlószőnyeg biztosítsa vendégei komfortérzetét, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szőnyeg választási szempontok irodai környezetben

Szőnyeg választási szempontok irodai környezetben Az irodára szabja a szőnyeget, és ne az irodát akarja átalakítani a megálmodott szőnyeghez!

Az első és egyben fő szempont kiválasztani, hogy a teljes irodába, helyiségbe kerül szőnyegpadló vagy csupán a munkaállomások alá egy-egy kisebb darab. Sokan ódzkodnak az irodába padlószőnyeget tenni, mert könnyen koszolódik, nehéz a tisztán tartásuk, pedig az erősebb szövésű szőnyegek jól bírják az igénybevételt, akár a görgős székek okozta terhelést is, valamint tompítják a kerekek zaját, mindemellett családiasabb légkört teremt munkahelyén.

Fontos, hogy mekkora a napi átmenő forgalom az adott területen. Közlekedő folyosókra erősebb anyagot ésszerű felhasználni, mely jól bírja a terhelést, nehezen koszolódik, vegyszeres tisztítást nem igényel, csak egy porszívóval tisztán tartható.

Érdemes körültekintően eljárni, hogy a kiválasztott padlószőnyeg illik-e az irodához. Ne legyen túl hosszú, túl széles, pont a mintánál szükséges levágni belőle annak érdekében, hogy valóban dekoratív legyen.

Ha bizonytalan a választásnál, vagy szakértői tanácsra lenne szüksége, hívjon minket bizalommal, személyre szabottan igyekszünk megtalálni a legkiválóbb megoldásokat!


szőnyegpadló
padlószőnyeg
feszített szőnyeg
lépcsőszőnyeg
szőnyegpadló
lépcsőszőnyeg
szőnyegpadló
padlószőnyeg