Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Blogger
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS

CALIFORNIA PADLÓSZŐNYEG


SZOLGÁLTATÁSOK:


FELMÉRÉS és TANÁCSADÁS
EGYEDI TERVEZÉSŰ SZŐNYEGEK
ALJZATKIEGYENLÍTÉS
LAKOSSÁGI és KÖZÜLETI KIVITELEZÉSEK
FESZÍTETT TECHONÓGIA
VASALÁS,(SZŐNYEGEK EGYMÁSHOZ TOLDÁSA)
SEGÉDANYAGOK FORGALMAZÁSA
LÉPCSŐBURKOLÁS
Új kollekciók érkeztek!
Választékunk megtekintéséhez kattintson ide!Elérhetőségünk:

Gubásné Barabás Edina
Mobil: 06 30/538-3596
E-mail: californiaszonyeg@gmail.com

Vasalás

A vasalást egy un.vasaló szalag segítségével végezzük.A szalag szerkezeti felépítése (10 cm-es üvegszál rácsszerkezet és ipari műgyanta tekercses formára gyártva)lehetőve teszi a szőnyegek rendkívül tartós toldását,egymáshoz illesztését.
A vasalási folyamat előnyei a következők:
-szőnyeg vásárlásakor nincs szükség jelentős többlet mennyiségekre,mert minden un. hulladék darab felhasználása lehetséges. Így kevesebb mint 10 százalék hulladákkal is meg lehet valósítani a munkálatokat,ami 10-20 ezer ft-os önköltségű magas komfort fokozatú és minőségű szőnyegek esetében jelentős spórolást eredményezhet.
-A két vagy több külön álló darab egymáshoz illesztése ,toldása gyakorlatilag láthatatlan.A lap oldalán illusztrált képek ezeket a munkálatokat jól láthatóan bemutatják.
Nagyfelbontású képekért ide kattintson!

Ne pazaroljon el egyetlen métert sem padlószőnyegéből!


A padlószőnyeg vásárlása nem egyszerű döntés, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni a választás során. Oda kell figyelnünk a megfelelő mintára, anyagra és a méretekre is. Lehet, hogy a lehelyezésnél derül ki, hogy túl nagy, illetve túl kicsi mennyiséget vásároltunk, így felesleg, vagy hiány marad a padló felületén.

Ha Ön is más mennyiséget vásárolt padlószőnyege anyagából, mint amire ténylegesen szüksége van, nem kell aggódnia, mert lehetősége van a padlószőnyeg vasalására, két anyag illesztésére! Két szőnyegdarab összeillesztése során olyan technológiával dolgozunk, melynek köszönhetően az elkülönülő részek nem tűnnek különállónak, az illesztés helye szinte láthatatlan! Ezzel nem kis költségeket spórolhat meg, hiszen nem kell nagy ráhagyással vásárolnia a szőnyeget, hogy mindenhová jusson elegendő anyag.

Ha Ön is szeretne költséghatékonyan padlószőnyeget vásárolni, forduljon hozzánk illesztési, toldási igényeivel! További információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

padlószőnyeg vasalás

Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS